Fogtechnika

A Natural Dental Kft. 1997 óta van jelen a fogtechnikai piacon. Célunk, olyan magas szintű fogtechnikai termékek előállítása, amelynek árképzése a közép-, minősége viszont a legfelső kategóriába tartozik, és messzemenőkig eleget tesz a hármas alapszabálynak: ESZTÉTIKA, FUNKCIÓ, ANATÓMIA.

Nálunk megtalálható minden, ami a fogtechnikában létezik!

Alapelveink közé tartozik, hogy megrendelőink számára a legkorszerűbb technológiák és anyagok elérhetőségét biztosítjuk. Nem ismerünk lehetetlent! Kérjen bármilyen fogtechnikai megoldást, megtaláljuk a módját, hogy kiszolgáljuk igényeit.  Teljes körű fogtechnikai szolgáltatást biztosítunk, ez az egyik legfontosabb előnyünk a piac többi szereplőihez képest.

Miben rejlik a titok? Az állandó és kitűnő minőség a labor dolgozóinak magas fokú technikai felkészültsége és a kiválóan kvalifikált szakmai vezetés révén garantálható. A fogsortól, a kombinált munkákon át, a fémmentes kerámia megoldásokig, minden megtalálható a labor termékei között. Az implantátum típusok nagy száma ellenére a legtöbb rendszerrel rendelkezünk, sőt a hosszú évek alatt hatalmas tapasztalatot szereztünk az ilyen jellegű munkák technikai kialakításában.

Fogtechnikai munkáink

  • Fémkerámia pótlások
  • Implantátumos munkák
  • Cad-cam technológia
  • 3D nyomtatás
  • Fémmentes pótlások
  • Kombinált munkák
  • Galván technika
  • Fogsorok

www.naturaldentallabor.hu

Mi tényleg hiszünk a csapatmunkában

A fogművek elkészítése közben a páciens egyedi igényeit is maximálisan szem előtt tartjuk! Szakmai tanácsadással, digitális fotókkal, egyedi fogszín választással, individuálisan, az arc karakteréhez illeszkedő formák kialakításával segítünk abban, hogy pácienseink elégedettek legyenek.

Nagyon fontosnak tartjuk továbbá a párbeszédet a rendelő és a fogtechnika között, annak érdekében, hogy a fogművek funkciójában, anatómiájában és esztétikájában egyaránt a legjobb eredményt érjük el.

A szakma szeretete, a lelkiismeretes, megbízható munka és partneri viszony a legnagyobb hajtóerő cégünk fejlődésében.

Cég adatatok:
A cég székhelye
2310 Szigetszentmiklós, Ifjúság út 3.

A cég fióktelepe(i)
1096 Budapest, Haller utca 23-25. fszt. em. D/2.ü.h
2335 Taksony, Fő út 11
6760 Kistelek, Tisza utca 20
1111 Budapest, Budafoki út 14. III. em. 2.