Orvosaink rendelési ideje:

Natural Dental Pest:

 

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Dr. Gyóni Áron 09:00-19:00   15:00-19:00    
Dr. Benedek Andrea     8:00-15:00     
Dr. Deák Noémi       08:00-13:00 13:00-18:00

 

Natural Dental Buda:

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Dr. Szűcs Inga     14:30-19:00    
Dr. Kakasi Csongor 15:30-19:00   15:30-19:00    
Dr. Benedek Andrea   08:00-15:00   13:00-19:00  
Dr. Kammerhofer Gábor 15:00-20:00 15:00-20:00      

 

 

 

Orvosaink:

 

Dr. Deák Noémi

 • Esztétikai fogorvos
 • Beszélt nyelvek: angol, német

„Érdeklődési terület: konzerváló fogászat, protetika, fogszabályozás felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Törekszem a precíz, pontos munkára, hogy pacienseim igényeinek megfeleljek es szép mosolyt varazsoljak arcukra. Célom, hogy nyugodt és fájdalommentes környezet megteremtésével a fogorvoshoz járás egy féléventi fesztelen rutin legyen. Rendszeres szűréssel időben fel tudjuk ismerni a fogakat, fogágyat érintő kezdeti elváltozásokat, így ezeket azelőtt el tudjuk látni, mielőtt a páciensnek bármilyen panaszt okoznának. A prevenció a legjobb ,,gyógymód”!:)”

 

 
https://naturaldental.hu/wp-content/uploads/kep-scaled.jpg

Dr. Gyóni Áron

 • Szájsebész
 • Implantológia
 • Beszélt nyelvek: angol, német

„Kiemelten fontosnak tartom a páciensek alapos tájékoztatását. Célom egy olyan szájüregi egészség és egészségtudatosság kialakítása, amelynek létrehozását követően, a kontrollvizsgálatokon felül a lehető legkevesebb beavatkozás lesz szükséges a páciens számára. Fő területeim a fogsebészeti műtétek, foghiányok implantációs pótlása, fogeltávolítások.”

 

Dr. Kammerhofer Gábor

 • Fogorvos, szájsebészet

„A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Jelenleg az egyetem Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgozom, illetve a klinika PhD-hallgatója vagyok. Munkám során a folyamatos betegellátás, kutatói munka mellett részt veszek 3.4.5. éves fogorvostan-hallgatók esetében a szájsebészet, valamint implantológa tantárgy gyakorlati és elméleti oktatásában magyar, angol, német nyelven. Barátságos, kommunikatív, a felmerülő probléma gyors, precíz és fájdalommentes megoldásában látom hivatásom, illetve munkám lényegét. Kollégákkal, asszitenciával, a munkahelyi team valamennyi tagjával törekszem a kiegyensúlyozott, pontos, alapos munkavégzésre. Kulcsfontosságúnak érzem továbbá a nyugodt és kellemes légkörben való munkavégzést. Pácienseim és kollégáim visszajelzései szerint betegeimmel türelmes, kedves és a páciens problémáját maximálisan megoldani törekvő személyiség vagyok. Németül emelt, angolul közép szinten beszélek.”

 

Dr. Kakasi Csongor

 • Fogszabályzó szakorvos
 • Gyermek orvos

 

Dr. Szűcs Inga

esztétikai fogorvos

 

Dr. Benedek Andrea

 • Esztétikai fogorvos
 • Beszélt nyelvek: angol

„Sokszor tapasztalom, hogy a páciensek szorongva, félve lépnek be első alkalommal a rendelőnk ajtaján. Ennek hátterében általában egy korábbi rossz fogászati élmény áll. Fogorvosi munkám során arra törekszem, hogy alapos tájékoztatás után a rendelkezésre álló lehetőségek közül a pácienssel közösen megtaláljuk a számukra legmegfelelőbb megoldást és ezt a legkorszerűbb technológia és alapanyagok segítségével fájdalommentesen meg is valósítsuk. Nagy öröm számomra, amikor pár kezelés után még a legfélősebb páciens is bátrabban, nagyobb bizalommal érkezik. A célom egy olyan egészséges szájüregi állapot kialakítása, amely nemcsak esztétikus, hanem funkcionálisan is helytálló és hosszú távon fenntartható, így a páciensek visszanyerik önbizalmukat, bátran mernek mosolyogni. Hiszem, ha elégedetten távoznak, bizalommal térnek vissza hozzánk.”

 

Dentálhigiénikusaink és fogászati asszisztenseink:

Haraszin Dalma

Fogászati asszisztens
 
 

Szabados Renáta

 • Fogászati asszisztens
 
 
 

Koordinátorok:

Horváth Mónika

 

Oláh Hunor

 

Egyéb munkatársaink:

Bártfainé Kiss Brigitta

pénzügyi ügyintéző