Natural Dental Pest

Fogászati klinikánk 2010 májusában nyitott, Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén. A 9. kerületben, a Haller utca 23-25. szám alatt egy modern, zöldövezeti környezetben és kitűnő infrastruktúrával rendelkező városrészben találják meg rendelőnket! Könnyen megközelíthető a város bármely részéről, hiszen busz, metró és villamos is jár a közelben.

A fogászat szerves része a már évek óta itt működő Natural Dental fogtechnikai laboratóriumnak, amely Magyarország vezető fogtechnikái közé tartozik. Az itt készült munkák minősége és a labor felszereltsége egyaránt magas színvonalú. Tapasztalataink azt mutatják, hogy igazán kimagasló fogászati szolgáltatást kizárólag fogászat és fogtechnika szoros együttműködésével lehet biztosítani. Elkötelezett hívei vagyunk tehát, hogy az Ön részére praxislabort működtessünk, amely a legjobb eszköze a fogászat és fogtechnika együttműködésének! Ezt a gondolatot támasztja alá az a számos hazai és külföldi példa, mely szerint a legsikeresebben működő fogászatok praxislaborok is egyben!

A két szakterület egymás melletti működése gyorsabb, precízebb és pontosabb megoldásokat garantál pácienseink számára. Cégünk tulajdonosai és munkatársai egyaránt olyan fogorvos és fogtechnikus szakemberek, akik kivétel nélkül hivatásuknak tekintik munkájukat és szoros együttműködésben dolgoznak, kölcsönösen tisztelve egymás tudását és tapasztalatait, amely így egy példás munkakörnyezetet biztosít számukra. Végeredményben pedig kiváló fogászati szolgáltatást Önnek!

 

Natural Dental Pest

IX. kerület Budapest,
Haller u. 23-25.D/2 üzlethelyiség 

Telefon: 
+36 70 428 0249
+36 70 428 0335

Hétfő-Péntek: 08:00 – 20:00 (előzetes bejelentkezés alapján)
Email: recepcio@naturaldental.hu
Skype: natural-dental-recepcio1

www.naturaldental.hu
www.naturaldentallabor.hu

format json