Rendelőink

Nyugodt légkörben, barátságos, kellemes és modern környezetben várjuk Önt Budapest két pontján: a Natural Dental Pest és a Natural Dental Buda fogászati rendelőinkben.

A Natural Dental Buda címe: H-1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 14. III. emelet 2.
A Natural Dental Pest címe: H-1096 Budapest, IX. kerület, Haller utca 23-25, D/2

Mindkét budapesti fogászati klinikánkon professzionális szakemberekkel, világszínvonalú technológiákkal, szakmai szempontokat messzemenően figyelembe véve, minden igényt kielégítő szolgálatásokkal várjuk Önt.

A IX. kerületi fogászati rendelőnk után a XI. kerület szívében, Buda egyik frekventált környékén, a Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér vonzáskörzetében nyitottuk meg budai rendelőnket Natual Dental Buda néven.

Modern, minden igényt kielégítő, 3 új csúcsminőségű székes rendelővel gyarapodott fogászati klinikánk. Orvosi csapatunk további kitűnő szakemberekkel bővült, ennek köszönhetően szolgáltatásaink köre is tovább szélesedett.

Praxislaborunk (fogászat és fogtechnika egy helyen) óriási előnye, hogy a fogorvos és fogtechnikus kéz a kézben dolgozik pácienseink elégedettsége érdekében.

Bármilyen fogászati problémával fordul hozzánk, budapesti fogászati rendelőinkben kiemelkedő szakemberek segítenek Önnek megtalálni a megfelelő megoldást.

Budapesti fogászati klinikáinkon minden olyan szolgáltatást megtalál, amelyre szüksége lehet a fogászati problémájának szakszerű és tartós kezeléséhez.

Amennyiben fogászati kezelésen, fogpótláson vagy esetleg implantáción gondolkodik, keresse fel a Natural Dental Pest vagy a Natural Dental Buda rendelőit és kérje kimagasló szakembereink segítéségét!

Miért érdemes minket választani?

 • mert kiemelten fontos számunkra, hogy Ön teljeskörű, mindenre kiterjedő és pontos tájékoztatást kapjon a végzendő fogászati beavatkozásokról!
 • mert számítógépes programunk a világon egyedülálló módon, panoráma felvételt készít az Ön fogsoráról, továbbá egy 3D-s vizuál tervet készít a fogművekről, melyet alkalmazni lehet a kezelés során.
 • mert mindkét rendelőnkben olyan kiváló fogorvosokkal és fogtechnikusokkal dolgozunk, akik valóban hivatásuknak tekintik szakmájukat
 • mert gyönyörű környezetben dolgozunk
 • mert innovativ eszközökkel, a legmodernebb és a legmagasabb minőségű műszerparkkal dolgozunk
 • mert kollegáink kedvesek, empatikusak
 • mert teljes körű fogászati szolgáltatást, ellátást nyújtunk
 • mert számunkra fontos beavatkozásaink megfelelő ár-érték arányának egyensúlya
 • mert nálunk nincsenek rejtett költségek
 • mert a fogászati eljárások terén elérhetővé és megfizethetővé tesszük a csúcsminőséget. Ennek érdekében állandó fogászati akciókat kínálunk
 • mert fogászati szolgáltatásainkra teljes körű garanciát biztosítunk mindkét rendelőnkben
 • mert mások szokásaival ellentétben, nálunk az akciós beavatkozásokra is garanciát vállalunk
 • mert fogászatunk és fogtechnikánk a legkiválóbb anyagokkal dolgozik, melyeket a világ legelismertebb gyártói állítanak elő, ezáltal minden Európai Uniós szabványnak eleget tesznek.


Implantáció felsőfokon

Számtalan implantátum típus létezik a világon, de nem mindegy, hogy az Ön esetében melyiket alkalmazzák! Az általunk használt Alpha-Bio, Ankylos, SGS és Straumann implantátum rendszerek az összes indikációs területre kínálnak megoldást, melyeket a mindkét budapesti fogászatunkon, a 9. kerületben és Újbudán egyaránt igényelhetnek pácienseink.

Nagy figyelmet fordítunk pácienseink véleményére. Legfőbb bizonyítékunk az a több ezer elégedett magyar és külföldi páciens, akik a szakembereink által készített pótálsokat viselik.

Fogtechnikai és fogászati tapasztalataink alapján, amelyet számtalan implantátum rendszer használatával szereztünk, az alkalmazott típusok előnyeit és hátrányait egyaránt ismerve, szakembereink segítségével választottuk ki a legmegfelelőbb megoldásokat.

Kiemelten fontos számunkra, hogy a fogászati beavatkozást megfizethetővé tegyük az Önök számára! Abban az esetben, ha a bármilyen típusú, már meglévő implantátumaira szeretne új konstrukciót készíttetni, fogorvosaink készen állnak a megoldásra!

Fogorvosaink által használt termékek, a teljesség igénye nélkül, az alábbi fogászati gyártóktól: Bego, Bredent, Shera, Weiland, Ceka, Vertex, Noritake, Shofu, Ivoclar, Renfert, Dreve, Candulor Empress.


Dentálhigiénia

Dentálhigiénikusaink is részt vesznek a gyógyításban, segítve fogorvososainkat a munkában, valamint ők végzik pácienseinknek a szájhigiéniás kezeléseket. Számos hasznos tanácsadással tudnak szolgálni. Bármilyen kérdése esetén forduljon hozzájuk bizalommal!

Natural Dental Pest

Fogászati klinikánk 2010 májusában nyitott, Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén. A 9. kerületben, a Haller utca 23-25. szám alatt egy modern, zöldövezeti környezetben és kitűnő infrastruktúrával rendelkező városrészben találják meg rendelőnket! Könnyen megközelíthető a város bármely részéről, hiszen busz, metró és villamos is jár a közelben. A fogászat szerves része a már évek óta itt […]

bővebben

Natural Dental Buda

Prémium fogászat Buda szívében!A Natural Dental budai fogászata már több mint egy éve üzemel, és a szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül. A 11. kerületben, a Budafoki út 14. szám alatt található rendelőnkben a következő fogászati szolgáltatásokat és kezeléseket veheti igénybe: fogszabályozás,   szájsebészet,   esztétikai fogászat,   gyermek fogászat,   paradontológiai kezelések   endodontológiai kezelések   lézeres […]

bővebben