Esztétikus fényre kötő tömések

Fogászati rendelőnkben teljes körű esztétikai fogászatati eljárásokkal is várjuk meglévő és leendő pácienseinket, felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

Esztétikai fogászatunkat azknak a pácienseknek ajánljuk, akik fogszuvasodással küzdenek. Akik, egyéb fogat érő trauma következtében kialakult fogkárosodás esztétikai, valamint funkcionális helyreállítása a cél. Pácienseinknek elmagyarázzuk, hogy a fogszuvasodás megjelenésének legfőbb oka a nem megfelelő szájhigiéniai szokások alkalmazása. Gyakori eset, hogy a nagyőrlők gödröcskéiben, vagy az íny szélén felhalmozódik a lepedék, ami az elhanyagolt szájhigiénia által szuvasodáshoz vezet. A szuvasodás mértékétől függ a kezelés bonyolultsága és a fogtömés díjának meghatározása.

Gyerekek esetében a fogszuvasodás gyorsabb lefolyású problémának számít. Gyakran észrevétlenül alakul ki, mivel a vizsgálat során a fogzománc épnek tűnik. Ebben az esetben rejtett szuvasodásról beszélünk. Ilyen esetben a helytelen diagnózis felállítását kiváló minőségű röntgenfelvétel készítésével, valamint alapos kivizsgálással kerülhetjük el.


A hibás fog mielőbbi kezelését ajánljuk. Az időben elkezdett kezelés által megelőzhető az idegkamra és a foggyökér sérülése, hiszen ez jóval súlyosabb problémának számít. Ezen kezelések költségeit a fogtöméseink árai nem tartalmazzák.

Fogászati klinikáinkon a gyerekek számára elérhető különböző színű, csillogós (úgynevezett Twinky Star) fogtömés is. Forduljon kezelőfogorvosához különleges fogtöméseinkkel kapcsolatban!
A Natural Dental esztétikus fogtömései, a fog színével megegyező fényre kötődő tömések, amelyek azonnal terhelhetőek. Megoldást nyújt kisebb vagy közepesen elszuvasodott fogak ellátására.
Fogászati rendelőinkben lehetőség van Exclusive vagy standard (alap) fogtöméseik közül választani. Bővebb információért forduljon kezelőorvosához.

A fogtömések árairól az Áraink menüpont alatt tájékozódhat!
Az esztétikus fogtömések, csúcsminőségű kompozit anyagból készülnek, melyeknek igen magas a kopásálló képessége. A speciális hullámhosszú fényt kibocsátó polimerizációs lámpa fényére szilárdulnak meg.
A beépített kompozit alkalmas akár barázdazárásra, fogtömésre illetve preventív tömésre. Ugyanakkor tökéletes megoldás a fog élek pótlására és fognyaki tömések készítésére is.