Implantációs rendszerek

Alpha-Bio implantációs rendszer
Az Alpha Bio Tec több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon. Ez idő alatt innovatív termékek sorát hozta forgalomba. 2008-ban a vállalatot megvásárolta a Nobel Biocare, a világ vezető fogászati implantátum gyártója.

Az Alpha Bio Tec mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely megfelel az ISO 13485:2003, az ISO 9001:2000 előírásainak, a Kanadai Fogorvosi Termékek Megfelelőségi Értékelési Rendszerének, a 93/42/EGK tanácsi irányelvben foglaltaknak. A termékek CE jellel vannak ellátva és forgalmazhatóak az Amerikai Egyesült Államokban is.

Az Alpha Bio Tec implantátumok természetesen épülnek be a csontba, rövid gyógyulási idővel rendelkeznek, behelyezésük gyors és komplikáció mentes, tartósságuk hosszú távon biztosított.

Az Alpha Bio Tec termékei közül kiemelkedik az SPI spirál implantátum. Ez a forradalmian új, szabadalommal védett fogászati implantátum olyan tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, amelyek megfelelnek a fogorvosok által támasztott változó igényeknek.
Világszerte emberek milliói élvezik az Alpha-Bio implantátumok előnyeit. Ez az egyszerű beavatkozás kedvezően alakíthatja át mind a megjelenését, mind az önbizalmát.

Az implantátum beültetése után az ideiglenes foggal a megszokott módon ehet és viselkedhet. Az implantátumnak szüksége lehet néhány hónapra az állcsontba való teljes integrálódáshoz. A végleges korona felhelyezése után az új fog nemcsak úgy néz ki, de úgy is működik, mint egy természetes fog. A fogimplantátum egyik legfőbb előnye, hogy a többi fogpótlási módszernél nagyságrendekkel stabilabb megoldást nyújt.

A szokásos szájápolási módszerekkel továbbra is tisztán kell tartani a fogat és a fogínyt.

SGS impla
Több százezer ember használja a világszerte az S.G.S Switzerland implantátumait, amit az Egyesült Államokban az FDA, Európában a CE hagyott jóvá. Ezen termékek mindegyike megfelel a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak. Az S.G.S Switzerland implantátumok minden helyzetre megoldást nyújtanak.

Straumann implantációs rendszer:
(kidolgozás alatt)

Neodent implantációs rendszer:
(kidolgozás alatt)