Szájsebészet

A Natural Dental fogászati klinikái Budapesten, a város központi részein találhatóak, így bárhonnan könnyen megközelíthetők. Ezáltal, bármilyen hirtelen felmerülő, súlyos és fájdalmas probléma esetén is a lehető legrövidebb időn belül pácienseink segítségére tudunk lenni szájsebészeti klinikánkon.

A Natural Dental fogászati klinikák Budapest két pontján várják pácienseinket. Szakembereink legfőbb célja: a fogmegtartás. Előfordulnak olyan esetek, mint például előrehaladott fogszuvasodás vagy súlyos fogágybetegség, amikor a fog már gyökérkezeléssel, töméssel vagy más módszerekkel (inlay, onlay, korona stb.) nem állítható helyre, ilyenkor a foghúzás elkerülhetetlen. Fogeltávolításra fogszabályozási célokból is sor kerülhet, mely szintén a szolgáltatásaink  része szájsebészeti klinikáinkon Budapesten.

Tevékenységünk a szájsebészet minden területét lefedi. Az ide tartozó beavatkozások közé sorolható például a komplikált foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, foggyökér eltávolítás, arcüreg emelés, ciszta eltávolítása, gyökércsúcs rezekció (cystectomia), melyek Budapesten mindkét fogászati klinikánkon (Pesten, a 9. kerületben, illetve Budán a 11.kerületben) igénybe vehetőek. Ugyanakkor olyan páciensek is felkeresik a kiváló szakemberekkel dolgozó Natural Dental szájsebészeti klinikáit, akiknek a panasza között szerepel az arcüreg zárás vagy bármilyen egyéb szájüregi rendellenesség. Ezen problémák korrekciói lehetnek például csontpótló műtétek, implantátumok beültetése, vagy más sebészi beavatkozások.