Nite White otthoni sínes fogfehérítő rendszer

A NITE WHITE otthoni sínes fogfehérítő rendszer abban az esetben ideális megoldás, ha éjszakai pihenés közben szeretne valaki káprázatosan fehér fogszínt elérni. Ez egy olyan új fogfehérítési módszer, amely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait akkor is, ha napközben nem szeretne ezzel időt tölteni. A hatóanyag függvényében használható napi 1- 8 órán át. A teljes kezelés átlagos időtartama 9 nap. Jelenleg ez a legkedveltebb eljárás, hiszen energia-, idő- és költséghatékony.

A NITE WHITE® ACP az első olyan otthoni fogfehérítő rendszer, amelyben amorf kalcium foszfát, káliumnitrát és fluorid található, így az érzékenység elkerülhető és a fogak fehérebbek lesznek, mint valaha. A NITE WHITE® ACP újjáépíti a fogzománcot, miközben ellenállóvá teszi a szuvasodással szemben. Hatását klinikai kutatások bizonyítják. Nincs ennél hatásosabb otthoni fogfehérítő rendszer. A páciens kezelési szükségleteinek megfelelően különféle kiszerelésekben kapható.

Az esetek nagy részében már az első használatot követően látható a fog világosodása, de a tökéletes eredmény egy teljes kezelés elvégzését követően érhető el, melynek hossza a fogszíntől és a kívánt árnyalattól függően körülbelül 10 nap.

A kezelés után a fogak minden esetben fehérebbek lesznek, mint voltak, de az eredmény tartóssága függ az életmódtól is. Amennyiben a páciens naponta többször fogyaszt kávét, vagy intenzíven dohányzik, abban az esetben javasolt évente 1-2 alkalommal elvégezni a színfenntartó kezelést, mely időtartama csupán egy-két nap.